נדבר על בניית סדר יום לאכילה מיטיבה
ואלמד את העקרונות של "ארוחת מחבת"- ארוחה ורסטילית, מזינה וזריזה.
נכין מחבת של כרוב צרוב, רצועות זוקיני, שעועית ירוקה, תרד, טופו צלוי וקריספי קינואה
קציצות כתומות אפויות: גזר מגורר, בטטה צלויה, עלי אורגנו, שקדים וקינואה, וגם מטבל טחינת עגבניות שרי שהולך נהדר איתן
מנה קלילה וקייצית: אטריות שעועית ברוטב טחינה אסייתי עם טופו צרוב, מלפפון פריך, אצות וואקמה בצל ירוק ושומשום קלוי
פשטידת קישואים, בצל צלוי וטימין, ללא גלוטן. פשטידה להיט, אפשר להכין גם כמאפינס
קציצות טופו-גזר אסייתיות נימוחות עם בונוס של רוטב חמאת בוטנים היסטרי, אפשר להגיש בעלה חסה
קארי ירקות קייצי וקליל: ירקות ירוקים בקארי אדום, עם כוסברה ובוטנים קלויים. תבשיל המבוסס על קארי אדום, עם פרחי ברוקולי, פיסות קישוא צרובות, כרוב צלוי, אפונים ועוד. עם אורז-קוקוס
-פלאק פאניר מהיר. אחת ה-מנות האהובות עלי (תבשיל מהמטבח ההודי עם תרד וגבינה/טופו)
"סלט ארוחה" (עוד קונספט מגניב שרצוי לאלתר ממה שיש): קינואה, גרגרי חומוס, פרחי כרובית, קוביות בטטה צרובות, בצל סגול צלוי, נענע, ירוקים ושקדים קלויים עם רוטב טחינה לימוני
לביבות בטטה-כרישה נפלאות ועדינות עם קמח שקדים, בליווי צזיקי מרענן
נכין קינוח קייצי, טעים ובריא ונדבר על ה"צידה לדרך" שניקח איתנו- איך להטמיע בחיים את כל מה שלמדנו. איך לשמור על שגרת אכילת טובה.